Magnetiet

Magnetiet werking edelstenen en mineralen

Werking Magnetiet

Magnetiet werkt aardend en harmoniserend door de regulatie van energiestromen. Het vergroot de levenskracht en vitaliteit en trekt liefde en loyaliteit aan. Negatieve emoties zoals angst, verdriet en woede worden afgeremd en het stimuleert objectiviteit en een neutrale houding. Lichamelijk werkt magnetiet ook sterk regulerend en stimuleert hierdoor herstelprocessen. Met name de genezing van sportblessures zoals een tennisarm, kramp en spierpijn wordt bespoedigd. De steen werkt koortsverlagend en heeft een positieve werking op astma, de bloedvaten en bloedcirculatie, haar, nekpijn, rugklachten en spit.

Magnetiet kan onder invloed van water overgaan in rode roest dus het is beter om magnetiet niet te lang in contact te laten komen met water.

Chakra: Basischakra (1e)

Magnetiet zou vernoemd zijn naar de legende van de schaapherder Magnus die de magnetische werking ontdekte toen spijkers in zijn schoenen door het mineraal aangetrokken werden.

Vindplaats Magnetiet

Magnetiet kan op veel plaatsen gevonden worden o.a. in Zweden, Duitsland, V.S., Australië, Rusland, Zuid-Afrika, India en Mexico.

Chemische eigenschappen

Samenstelling: Fe3O4
Hardheid: 6
Dichtheid: 5,2

Let op: 
edelstenen en mineralen zijn natuur producten, geleverde producten kunnen afwijken van de foto maar zijn van zelfde kwaliteit.

Producten online kopen van  M a g n e t  i e t :

© 2012 - 2019 Dragi Kamen® edelstenen en mineralen | sitemap | rss