Amazez

AMAZEZ * Licht & Zuiverheid *

Amazez is een azeztuliet variant, gevonden in Madagaskar. Ze bezit de hoogste vibratie van de Violette straal van alle amethist soorten.
De Azez Engelen hadden al voorspeld dat er azeztulieten (energie van het naamloze licht) op alle continenten van
 onze aarde gevonden zouden gaan worden waardoor het ascensie proces van onze aarde versneld wordt.
Amazez stimuleert en brengt licht in alle chakra’s en subtiele energie-lichamen.
Het zuivert het hele lichaam en vult het met zegeningen. Het kristal is tevens geprogrammeerd om spiritueel licht in de aarde te gronden, iets wat alle azeztulieten doen.
Dit is een fantastisch kristal voor healers omdat het lichaam krachtig wordt gereinigd en zwakke plekken in balans worden gebracht.
Ook maakt het grijze gebieden in de aura weer helder en doet het je Goddelijke Blauwdruk ontwaken waardoor je heelheid op alle niveaus kunt bereiken. Amazez is een perfect instrument voor etherische chirurgie.
De genezer kan ermee alle vormen van negativiteit zoals aanhechtingen, negatieve gedachten en entiteiten verwijderen, zowel onbewuste negatieve programma’s meegenomen uit vorige levens als negatieve ervaringen uit dit leven.
Dit kristal reinigt negatieve energie uit iemands energieveld alsmede uit iemands omgeving. Bij je gedragen zorg het ervoor dat je aura in een zuivere en gezonde staat blijft.
In een omgeving geplaatst zorgt het voor een fijne atmosfeer. Deze stenen brengen niet alleen licht, ze houden ook het donker op afstand.
Omdat Amazez je aura reinigt kun je gemakkelijker bewust in contact komen met hogere wezens zoals Gidsen en Engelen. Omdat dit kristal je trilling heel erg verhoogd helpt het je gemakkelijker met uittreden. Ook is het behulpzaam bij sjamanistische reizen naar de bovenwereld. Dit kristal vergroot alle paranormale gaven, de intuïtie en creatieve inspiratie
.

Sorteer op
© 2012 - 2019 Dragi Kamen® edelstenen en mineralen | sitemap | rss