Sorteer op

Ametrien

Ametrien edelstenen en mineralen

AMETRIEN * Wijsheid & Vreugde *

Deze prachtige steen is een combinatie van wijsheid en vreugde. Zij werkt krachtig en doeltreffend dankzij beide eigenschappen van de Amethist en Citrien die zij in zich draagt. Zij geeft jou de kracht om verder te kijken bij de problemen die jij in je leven ervaart, en laat jou zien hoe deze zijn ontstaan en hoe je deze ook weer kunt oplossen. Dankzij de eigenschappen van de Amethist geeft zij rust in het hoofd, kalmeert een overactieve geest, en helpt je de kracht te behouden om te focussen op jouw doelen. Een prachtige steen om te gebruiken bij het mediteren, en bij het ontsluiten van het derde oog chakra. Ametrien stimuleert genezing, heft blokkades op, ook die zijn ontstaan door een negatief denkbeeld, en dankzij de eigenschappen van de Citrien die zij in zich draagt stimuleert het een optimistische en positieve levenshouding. Door het dragen van deze steen zal zij jou laten ervaren dat wij allen 1 zijn, en een gezamenlijk doel hebben, ondanks dat wij allemaal ons eigen route hebben te lopen. Deze creatieve steen ondersteunt jou om het heft in eigen handen te nemen. Ametrien is de steen die het diepe wateren induikt om op te halen wat er op de bodem is beland, en zo zuivering en heling te brengen bij alle blokkades in de stoffelijke, en fijnstoffelijke lichamen. Zij reinigt de symptomen die zijn ontstaan door stress, stimuleert de opname van zuurstof, reinigt het bloed, en versterkt tevens het stoffelijke lijf. Zo brengt zij niet alleen diepe en oude blokkades aan het oppervlakte en geeft jou de kracht om deze te helen, ook helpt zij jou mee om daarna in je eigen kracht te blijven staan, waardoor je makkelijker omgaat met negatieve energie en deze ook makkelijker los kunt laten. Draag haar langere tijd, het liefst in direct contact met de huid.

Deze steen resoneert met het zonnevlecht chakra, het voorhoofd- en kruin chakra. Zij behoeft geen speciale wensen met reinigen, wel kan zij onder invloed van fel zonlicht verkleuren. 

Sterrenbeeld ametrien: Weegschaal

Ametrien wordt o.a. gevonden in Uruguay, Brazilië en Madagaskar.

Chemische eigenschappen ametrien

Samenstelling: SiO2
Hardheid: 7
Dichtheid: 2,6

Let op: 
edelstenen en mineralen zijn natuur producten, geleverde producten kunnen afwijken van de foto maar zijn van zelfde kwaliteit.

Producten online kopen van Ametrien:

© 2012 - 2021 Dragi Kamen® edelstenen en mineralen | sitemap | rss