Sorteer op

Apofylliet

APOFYLIET * Genezing & Verbinding *

Deze prachtige steen met haar lichte kleuren is een pracht om naar te kijken. Zet haar in een ruimte neer en voel hoe zij de vibratie verhoogt!
Apofylliet is namelijk een krachtige geleider van energieën dankzij het hoge watergehalte wat zij in zich draagt. Hierdoor bevrijdt Apofylliet vastzittende emoties en negatieve gedachten en denkpatronen worden zichtbaar gemaakt en kunnen hierdoor worden omgebogen. Zij laat jou met liefde en compassie jezelf omarmen  door vanuit bezieling te kijken naar je levensverhaal en de opgedane lessen.
Deze zeer spirituele steen maakt een bewuste verbinding tussen het spirituele en het fysieke mogelijk. Hierdoor zul je tijdens het mediteren met deze steen bewuster zijn van de informatie die je doorkrijgt en deze ook beter onthouden.
Zij staat bekend als de steen die de universele waarheid doorgeeft. Doordat zij in directe verbinding staat met de Akasha-kronieken maakt zij het mogelijk om jou informatie uit vorige levens te verschaffen. Spirituele visioenen en reizen buiten het lichaam zijn ook enkele van haar magische eigenschappen. Haar kalmerende en spirituele werking komt zeer goed van pas bij o.a Reiki-behandelingen.  Maar deze steen is vooral geschikt voor zielsgenezing en helpt de ziel accepteren dat je gekozen hebt voor een leven op aarde, en laat je letterlijk lekkerder in je vel zitten.

Groen Apofylliet resoneert met het hartchakra en is zeer geschikt om het hartchakra te activeren, en deze te vullen met universele liefde. Zij laat je beslissingen nemen vanuit het hart en helpt je mee de keuze te maken die het beste aanvoelt. Ook verbreekt zij de oude invloeden afkomstig van buitenaf die nog steeds een rol spelen in jouw leven.

De Apofyllietpiramides versterken door haar vorm de energie en je kunt haar gebruiken wanneer je haar pure werking specifiek wilt richten. Zij is een krachtige energiebron, en zend licht en energie naar het hart toe. Zij activeert het derde oog en is ook te gebruiken om andere kristallen op te laden. Deze steen is een prachtige steen met een krachtige werking en draagt een hoge vibratie.

Apofylliet heeft geen wensen wat betreft het reinigen, en zij resoneert met alle chakra's.

 

© 2012 - 2024 Dragi Kamen® edelstenen en mineralen | sitemap | rss