Sorteer op

Aventurijn

 * Geluk & Welvaart *

Aventurijn, een heel positieve steen, wordt gebruikt om tuinen of huizen te beschermen tegen aardstralen of magnetische velden. Als u aventurijn draagt neemt hij elektromagnetische smog op en beschermt tegen milieuvervuiling. Aventurijn stimuleert iemands gemoedstoestand en onderkent alternatieven en mogelijkheden. Hij bevordert emotioneel herstel en stelt in staat binnen ons eigen hart te leven. Aventurijn reguleert de groei vanaf de geboorte tot het zevende levensjaar.

Groene aventurijn heeft niet alleen de algemene eigenschappen, maar is ook een trooster en een algehele healer, schept algehele harmonie en zorgt voor welzijn en emotionele rust. Deze steen helpt vast te stellen wat u precies gelukkig of ongelukkig maakt. Hij is een beschermer voor de milt en kan onder aan het borstbeen worden gedragen of onder de linkeroksel worden geplakt.

Rode aventurijn heeft niet alleen de algemene eigenschappen, maar helpt het evenwicht tussen mannelijke en vrouwelijke energie te herstellen. Deze steen maakt besluitvaardig en stimuleert creativiteit.

Blauwe aventurijn heeft niet alleen de algemene eigenschappen van aventurijn maar is ook een krachtige geestelijke healer die mannelijke sjamanistische energie steunt en de mannelijke kant van mannen en vrouwen versterkt en voor meer vitaliteit en positivisme zorgt.

Perzik aventurijn heeft niet alleen de algemene eigenschappen van aventurijn maar is ook een gelukssteen die de deur naar nieuwe mogelijkheden opent, kansen maximaal laat benutten en creativiteit en welzijn bevordert. de ´fluistersteen´ schuift bezorgdheid opzij, brengt de innerlijke kritische stem tot rust en schept de juiste geestestoestand voor meditatie. 

Verzorging aventurijn: aventurijn kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.
Aventurijn kan op of bij het lichaam gedragen worden. De steen werkt het beste als hij langere tijd gedragen wordt. In acute gevallen kan de steen op een relevante plaats gelegd worden.
Aventurijn kan verwerkt worden tot een elixer voor bijvoorbeeld huidproblemen.

Chakra: hart chakra (4e)

Sterrenbeeld aventurijn: Tweelingen & maagd

Aventurijn wordt o.a. gevonden in Brazilië, India, Zimbabwe en Rusland.

Chemische eigenschappen aventurijn

Samenstelling: SiO2
Hardheid: 6,5
Dichtheid: 2,6-2,7

Bron  de KRISTALLEN ENCYCLOPEDIE van JUDY HALL   

Veltman uitgevers    ISBN nr 978 90 5920 858 2     

Prijs  29,95 €  koop nu

Let op: 
edelstenen en mineralen zijn natuur producten, geleverde producten kunnen afwijken van de foto maar zijn van zelfde kwaliteit.

Producten online kopen van Aventurijn:

© 2012 - 2021 Dragi Kamen® edelstenen en mineralen | sitemap | rss