Sorteer op

Aventurijn

Aventurijn * Geluk & Welvaart *

Aventurijn, een heel positieve steen, wordt gebruikt om tuinen of huizen te beschermen tegen aardstralen of magnetische velden. Als u aventurijn draagt neemt hij elektromagnetische smog op en beschermt tegen milieuvervuiling. Aventurijn stimuleert iemands gemoedstoestand en onderkent alternatieven en mogelijkheden. Hij bevordert emotioneel herstel en stelt in staat binnen ons eigen hart te leven. 

Groene aventurijn heeft niet alleen de algemene eigenschappen, maar is ook een trooster en een algehele healer, schept algehele harmonie en zorgt voor welzijn en emotionele rust. Deze steen helpt vast te stellen wat u precies gelukkig of ongelukkig maakt. 

Rode aventurijn heeft niet alleen de algemene eigenschappen, maar helpt het evenwicht tussen mannelijke en vrouwelijke energie te herstellen. Deze steen maakt besluitvaardig en stimuleert creativiteit.

Blauwe aventurijn heeft niet alleen de algemene eigenschappen van aventurijn maar is ook een krachtige geestelijke healer die mannelijke sjamanistische energie steunt en de mannelijke kant van mannen en vrouwen versterkt en voor meer vitaliteit en positivisme zorgt.

Perzik aventurijn heeft niet alleen de algemene eigenschappen van aventurijn maar is ook een gelukssteen die de deur naar nieuwe mogelijkheden opent, kansen maximaal laat benutten en creativiteit en welzijn bevordert. de ´fluistersteen´ schuift bezorgdheid opzij, brengt de innerlijke kritische stem tot rust en schept de juiste geestestoestand voor meditatie. 

Verzorging aventurijn: aventurijn kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden

Aventurijn wordt o.a. gevonden in Brazilië, India, Zimbabwe en Rusland.

 

© 2012 - 2024 Dragi Kamen® edelstenen en mineralen | sitemap | rss