Sorteer op

Granaat

Granaat edelsteen

 * Energie & Realiteit *

Granaat brengt geluk als iemand hem krijgt maar pech als iemand hem steelt. het is een krachtige, energiek makende steen die u beschermt, inspireert tot liefde (het hart opent) en toewijding en zelfvertrouwen schenkt. Zorgt voor seksuele balans en stimuleert de beheerste opgang van kundalini-energie.  Granaat is nuttig in een crisis, helpt in situaties die uitzichtloos lijken of waarin het leven verbrokkeld of traumatisch is. Granaat activeert andere kristallen en versterkt het effect ervan.

Rode Granaat heeft niet alleen de algemene eigenschappen van granaat maar staat ook voor liefde. Afgestemd op de energie van het hart verlevendigt hij gevoelens, versterkt de seksualiteit en brengt woede onder controle, vooral woede naar uzelf.

Almandie heeft een groot herstellend vermogen en geeft u de kracht om tijd aan uzelf te besteden. Deze steen geeft innige liefde en stimuleert liefdadigheid en mededogen. Almandie opent de route tussen de basis en de kruinchakra en aardt spirituele energieën in het lichaam.

Granaat kan op of bij het lichaam gedragen worden, bij voorkeur direct op de huid.

De steen kan op een plek op het lichaam gelegd worden waar de werking nodig is.

Granaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Chakra: Basischakra (1e)

Sterrenbeeld granaat: Ram, Leeuw & Schorpioen

Chemische eigenschappen granaat

Samenstelling: X3Y2(SiO4)3', waarbij X en Y verschillende metalen zijn
Hardheid: 6,5-7,5
Dichtheid: 3,5-4,5

Bron  de KRISTALLEN ENCYCLOPEDIE van JUDY HALL   

Veltman uitgevers    ISBN nr 978 90 5920 858 2     

Prijs  29,95 €  koop nu

Let op: 
edelstenen en mineralen zijn natuur producten, geleverde producten kunnen afwijken van de foto maar zijn van zelfde kwaliteit.

Producten online kopen van Granaat:

© 2012 - 2021 Dragi Kamen® edelstenen en mineralen | sitemap | rss