Sorteer op

Abalone/ Paua

homefotobergkristalamethystlapislazuliaquamarijnlabradotietcitriencalcietjaspisrood.jpg

ABALONE / PAUA * Heling & Los laten *

De Abalone schelp is weliswaar geen edelsteen maar heeft ook de magische krachten van Moeder Aarde in zich. Deze schelp, ook wel Kroonjuweel van de oceaan genoemd, heeft een zeer positieve en zuiverende werking. Zij geeft stroming aan dat wat geblokkeerd zit. Met haar prachtige veelzijdigheid aan kleuren heeft zij een helend effect op alle chakra's maar met name het hartchakra geniet van haar kracht. Dankzij haar stromende werking zal zij jou van jouw opgeslagen hartzeer kunnen verlossen. Naast deze helende krachten werkt zij ook mee om de creativiteit te verhogen en heeft zij een harmonieuze uitstraling waardoor zij zeer geschikt is neer te zetten in een ruimte om daar de samenwerking te versterken. Deze kleurrijke schelp verzacht de emoties en brengt je een rijk innerlijk leven. Zij staat bekend om haar eigenschap een lang en gezond leven te schenken aan haar omgeving.

Mediteren met deze schelp zal je de mogelijkheid geven om het oude los te laten en zo ruimte te geven aan nieuwe inzichten en helpt je om mee te groeien met verandering. Zo zal zij jou de rust brengen om mee te deinen op de stroming van het leven. Dankzij haar prachtige parelmoer bescherming biedt zij kracht tegen negativiteit en weert zij vervloekingen. Abalone heeft een fijne werking op spiritueel, intuïtief en psychologisch gebied.

Ook deze schelp heeft het nodig om ontladen en verschoont te worden van alle opgenomen energieën en dit kun je het beste doen om haar in een badje van zuiver bronwater te leggen, of onder zacht stromend water. Het opladen van deze schelp kan het beste gebeuren in de volle krachten van Moeder Maan.

© 2012 - 2024 Dragi Kamen® edelstenen en mineralen | sitemap | rss