Sorteer op
 • Moqui marble hanger, € 4,50
  Moqui marble hanger, € 4,50

  Edelsteenhanger Moqui marbleEdelsteenhanger ca. 2 cm doorsnede

  Bekijk ook onze colliers waarmee u edelsteenhangers kunt dragen als halsketting.

  Leren veter Spang Zilveren collier
  Moqui marbles zijn sterk aardende en verankerende…

  € 4,50

Moqui Marbles

Afbeeldingsresultaat voor moqui marbles wikipedia

Moqui Marbles komen van de indianen en betekent "trouwe lieveling". Ze worden ook wel Shamanen stenen genoemd omdat ze door de Shamanen als genezende stenen gebruikt werden en nog steeds worden. Het is een feest om een stel geactiveerde Moqui marbles bij je te dragen. De Moqui's zorgen voor een positieve, helende energiestroom voor zowel lichaam, geest als aura en helen blokkades op. Ze schenken ons meer levens vreugde, een heldere geest, inzicht en een positieve uitstraling. Zij sterken het diepere gevoel onderbewustzijn, het zelfrespect, de levenszin en eigenwaarde.  Als energiesteen is deze steen al honderden jaren bekend. Hij beschermd families voor boosaardigheid, vuur, bliksem, hoogwater en voor verkeerde vrienden. Hij geeft de families levensenergie, geluk en vruchtbaarheid.

Moqui Marbles komen in paren, een ‘mannetje en een ‘vrouwtje’. Het mannetje is te herkennen aan een hoekige structuur en heeft soms uitsteeksels, het vrouwtje is algeheel rond van vorm.Moqui Marbles zijn sterk aardende stenen en brengen je met zachte, maar stevige hand terug in je lichaam en het hier & nu, vooral na spirituele bezigheden. Ze geven balans op elk gebied; lichaam en geest, ratio en intuitie, mannelijke en vrouwelijke energie, alles waar de balans in teruggebracht moet worden. Ze heffen blokkades op en brengen de algehele energiestroom weer op gang. Moqui Marbles  laten je kennismaken met je schaduw-kant, ze brengen je onderdrukte kwaliteiten naar boven om bevrijd te worden. Ze hebben een sterk genezend karakter en sporen je lichaam aan om haar zelfgenezend vermogen in werking te stellen. Moquis zijn sterk verbonden met de aarde en uitstekende aarde-healers maar laat ze niet te lang in de aarde liggen want bij te veel vocht kunnen ze uit elkaar vallen. De meeste Moqui Marbles zijn lekker klein en dus uitermate geschikt om bij je te dragen. Liefst één aan elke kant van je lichaam. Je voelt zelf welke aan welke kant moet, het kan zijn dat ze na een tijdje omgewisseld moeten worden. Als je één balletje bij je draagt, moet je deze 's nachts weer bij de partner samen voegen om energie op te bouwen.  Volg zoals in alles ook hierin je intuitie, doe wat lekker voelt.

Het is beter Moqui Marbles niet met water te reinigen. De stenen kunnen goed opgeladen worden door ze in de ochtend- of namiddag zon of in het volle maanlicht te plaatsen. 

Chakra: Basis chakra (1e).

Vindplaats: Kansas, Verenigde Staten.

 

© 2012 - 2024 Dragi Kamen® edelstenen en mineralen | sitemap | rss