Sorteer op

Shungiet

Shungiet biedt krachtige bescherming tegen verschillende bronnen van straling (bijvoorbeeld de elektromagnetische straling van mobiele telefoons, laptops, magnetrons en andere apparatuur) en schadelijke invloeden zoals milieuvervuiling, chemicaliën en wateraders. Daarnaast reinigt en ontgift de steen het lichaam en zuivert de ruimte waarin de steen geplaatst wordt. Fysiek verbetert de steen de weerstand.Shungiet werkt ontstekingsremmend en verkoelend, werkt stress verminderend, verlicht  spanningshoofdpijn en kan helpen bij slapeloosheid.

Shungiet, een zeer aardse  steen, wordt alleen in Karelië (noord-Rusland) gevonden.

De steen is bijna twee miljard jaar oud en is ontstaan voordat er organisch leven ontstond, terwijl mineralen op koolstofbasis normaal gesproken uit vergaan organisch materiaal zoals oude bossen ontstaan.
Misschien heeft hij een rol gespeeld in het creëren van leven op aarde.
Sommigen denken dat een enorme meteoriet de aarde heeft geraakt en de krater heeft gevormd waarin het Onegameer later is gevormd.
Mogelijk zwommen er micro-organismen in de soepachtige zee en vormde de zeebodem de shungietafzetting.
Hoewel het meer sterk vervuild is, is het water dat eruit stroomt gezuiverd door de shungietlaag.
Het water wordt al honderden jaren gebruikt als geneeskrachtige bron.
Shungiet bevat vrijwel alle mineralen uit het periodiek systeem en heeft een enorme beschermende kracht dankzij zijn unieke ontstaan.
Dit zeldzame koolstofmineraal bestaat uit fullerenen.
Elke holle fulleren bevat twintig tot vijfhonderd koolstofatomen.
Hoewel fullerenen met hun uitstekende geothermische en elektromagnetische geleiders de nanotechnologie versterken, beschermen ze ook emissies van elektromagnetische frequenties.
In 1996 kreeg een groep engelse wetenschappers de Nobelprijs voor Scheikunde voor hun ontdekking van fullerenen, en inmiddels wordt het volle potentieel van dit mineraal over de hele wereld door wetenschappers onderzocht.
Draag de steen of leg hem op de bron van emissies van elektromagnetische frequentie zoals computers en mobiele telefoons om hun schadelijke effect op gevoelige energiesystemen bij mensen tegen te gaan (reinig hem geregeld).

© 2012 - 2024 Dragi Kamen® edelstenen en mineralen | sitemap | rss