Sorteer op

Larimar

Larimar edelsten en mineralen

Werking Larimar

Larimar; de `Atlantissteen` of Dolfijnensteen.
Deze steen verbindt je met Atlantis en jouw herinneringen daar aan. Oude gebruiken, rituelen, kennis, wijsheid en technologie komen terug in je waakbewustzijn maar bovenal zul je de kracht voelen die diep in je verborgen is geraakt na je leven(s) in Atlantis. Slapen met deze steen onder je kussen en deze kan inzichtgevende dromen en nieuwe kracht en inspiratie bij het ontwaken schenken.
Larimar straalt liefde en vrede uit en stimuleert rust. Hij harmoniseert lichaam en ziel tot nieuwe vibraties en vergemakkelijkt contact met de engelen en andere gebieden. Hij verwijdert blokkades en beperkingen en maakt een einde aan zelfvernietigend gedrag. Geestelijk zorgt Larimar voor helder en constructief denken, stimuleert met de stroom mee te gaan en geeft balans bij bipolaire stoornissen. Hij geeft vreugdevolle, kinderlijke energie.
Larimar is een steen die echt bij communiceren en het keelchakra hoort. Helpt je open en eerlijk jouw mening te uitten en ondersteunt het herstel van keelproblemen.

Larimar is heel gevoelig voor licht en verliest hierdoor zijn blauwe kleur. Deze steen kan dus beter niet opgeladen worden met zonlicht. 

Larimar kan gedurende een langere periode op of bij het lichaam gedragen worden.

De steen kan op een chakra gelegd worden om blokkades op te heffen.

Tijdens een meditatie kan larimar op de solar plexus, borst of voorhoofd gelegd worden.

Larimar is vernoemd naar de dochter van de ontdekker van de steen, Miguel Méndez, Larissa en het Spaanse woord  mar = zee.

De belangrijkste vindplaats van larimar is Los Chupaderos in het zuidwesten van de Dominicaanse Republiek.

 

Bron  de KRISTALLEN ENCYCLOPEDIE van JUDY HALL   

 

Let op: 
edelstenen en mineralen zijn natuur producten, geleverde producten kunnen afwijken van de foto maar zijn van zelfde kwaliteit.

 

© 2012 - 2024 Dragi Kamen® edelstenen en mineralen | sitemap | rss