Sorteer op

Aquamarijn

Een prachtig heldergroen blauwige steen en zeer geschikt voor de hooggevoelige mensen onder ons. Deze kalmerende steen geeft jou de kracht om verantwoordelijkheid voor jezelf te nemen, en leert je dat ieder zijn eigen lessen te leren heeft, en dat ook ieder zijn verantwoording daarin heeft, en dat die keuze  geheel bij de ander ligt. Deze steen leert je uit Liefde los te laten, wetend dat ieder zijn eigen pad bewandelt. Aquamarijn laat jou de dieperliggende reden zien, welke onder jouw gevoelens en emoties liggen en helpt je mee om deze beter te begrijpen. Doordat Aquamarijn de geest kalmeert laat zij jou inzien welke handelingen en gedachten belemmerend werken, zodat je de mogelijkheid hebt deze te doorbreken. Deze steen helpt jou om een oprecht, intiutief en sprankelende persoonlijkheid te ontwikkelen. Ook helpt zij jou mee om jezelf te leren uitspreken, en zo een duidelijkere en liefdevolle zelfexpressie te ontwikkelen.

Aquamarijn is een prachtige steen die zeer geschikt is om mee te mediteren, een mooie steen die jou meehelpt in jouw spirituele groei. Aquamarijn beschermt de aura en brengt de chakra's weer op een lijn. 

De beste plek om deze steen te dragen is als hanger aangezien zij resoneert met het keelchakra.

Aquamarijn heeft geen speciale wensen wat betreft het reinigen en opladen, wel kan zij verkleuren in het felle zonlicht.

 

© 2012 - 2024 Dragi Kamen® edelstenen en mineralen | sitemap | rss