Sorteer op

Topaas

Topaas edelsteen hanger

Werking Topaas

Topaas is een zachtaardige, empathische steen die haar energie stuurt naar de plek waar het nodig is. Hij verzacht, geneest, verlicht en herlaadt. Hij bevordert waarheid en vergeving, werpt licht op je pad en boort je innerlijke hulpbronnen aan. Hij geeft je vertrouwen in het universum en leert je te 'zijn' in plaats van te 'doen'. Hij maakt een eind aan twijfel en onzekerheid en zorgt voor vreugde en zelfvertrouwen. Traditioneel staat Topaas bekend als de steen van liefde en voorspoed. Hij zorgt ervoor dat doelen worden behaald, geeft kracht aan positieve affirmaties, manifestaties en visualisaties. Hij reinigt de aura, brengt ontspanning en helpt je ideeën tot uitdrukking te brengen..

Topaas kan onder invloed van (fel) zonlicht verkleuren.

Sterrenbeeld: Tweelingen, Leeuw & Boogschutter

Chakra: Afhankelijk van kleur. Gele en gouden topaas werkt in op de zonnevlecht chakra (3e), blauwe topaas werkt in op de het keel chakra (5e) en voorhoofd chakra (6e), mystic topaas op het hart chakra (4e), voorhoofd chakra (6e) en kruin chakra (7e) en witte topaas werkt in op het kruin chakra (7e).

Chemische eigenschappen

Samenstelling: Al2(SiO4)(F,OH)2
Hardheid: 8
Dichtheid: 3,5-3,6

Bron  de KRISTALLEN ENCYCLOPEDIE van JUDY HALL  

Veltman uitgevers    ISBN nr 978 90 5920 858 2    

Prijs  29,95 €  koop nu

Let op: 
edelstenen en mineralen zijn natuur producten, geleverde producten kunnen afwijken van de foto maar zijn van zelfde kwaliteit.

Producten van  T o p a a s :

© 2012 - 2024 Dragi Kamen® edelstenen en mineralen | sitemap | rss