Lemurisch kristal

Lemurisch zaad kristal edelstenen

 

Lemurisch (zaad) kristal is een perfect hulpmiddel voor lichtwerkers. De kristallen bevatten onvoorwaardelijke liefde voor de aarde en herinneren lichtwerkers eraan dat dat ze niet alleen aan hun eigen evolutie moeten werken maar ook aan die van anderen. Ze leren ons dat we multidimensionale wezens zijn en geven ons een objectieve kijk op vorige levens. Ze bevatten de hoge kennis en wijsheid uit de Lemurische beschaving en laten deze in onszelf (verder) ontwaken. Ze laten ons zien hoe we voorbij de grenzen van Alles Wat Is kunnen doordringen en zijn ideaal om het contact met Engelen te verhelderen en verstevigen. Ze openen een sterrenpoort en verankeren oude wijsheid in het heden. Lemurische kristallen leren ons dat onze gedachten creatief zijn en hun volle potentieel tonen als ze met de juiste intentie en geloof in onszelf worden gebruikt. Leg een Lemurisch Zaadkristal in de aarde of stromend water om de aarde te helpen helen waar nodig of leg ze onder je kussen terwijl je slaapt om via je dromen het Lemurisch Rijk binnen te gaan.

Mediteer met het lemurisch zaad kristal en laat je vingers langs de horizontale strepen glijden om de in het kristal aanwezige kennis in je op te nemen.
Leg het lemurisch zaad kristal onder je kussen om lucide dromen te stimuleren en/of om boodschappen door te krijgen via je dromen.
Gebruik het kristal als instrument tijdens energetisch werk om blokkades te doorbreken en transformatie te bevorderen of om entiteiten te verwijderen.
Gebruik het kristal om bepaalde kennisoverdracht en leerprocessen te stimuleren.

NB: Zorg dat je goed geaard bent tijdens het werken met lemurisch zaad kristal en aardt jezelf ook na het gebruik grondig. Een stuk rookkwarts of boji stenen kunnen hier goed bij helpen.

Gebruik het kristal voorzichtig en richt de punt nooit zomaar op iemand.

Chakra: Allemaal.

De naam lemurisch zaad kristal verwijst naar het verhaal van zijn oorsprong. Het idee is dat in de laatste dagen vóór de val van het Lemurisch rijk, kristallen geprogrammeerd zijn met (lemurisch) wijsheden en dat deze kristallen vervolgens in de aarde 'geplant' zijn. De informatie in die kristallen is vervolgens doorgegeven aan nieuw gevormde kristallen die daar bovenop of in de buurt bij zijn gegroeid. Deze kristallen en dus ook de informatie die zij bevatten, zou pas weer aan de oppervlakte komen op het moment dat de wereld er aan toe is.

Lemurisch zaad kristal wordt vooral gevonden in de Diamantina regio in Brazilië.

Chemische eigenschappen Lemurisch zaad kristal

Samenstelling: SiO2
Hardheid: 7
Dichtheid: 2,6

Bron  de KRISTALLEN ENCYCLOPEDIE van JUDY HALL   

 

© 2012 - 2024 Dragi Kamen® edelstenen en mineralen | sitemap | rss