Sorteer op

Azeztuliet zwart * Black Azeztulite

*Spirituele bescherming & Hoop *

Zwarte Azeztuliet wordt gevonden in Vermont, Amerika. Hier wordt ook de witte Azeztuliet gevonden. Het is een combinatie van Kwarts en Calciet.  Deze prachtige mystieke steen wordt ook wel “het Licht in de Duisternis” genoemd.
Zwarte Azeztuliet geeft een spirituele bescherming tegen allerlei vormen van negativiteit. Deze krachtige steen ondersteunt bij het oplossen van belemmerende patronen of denkpatronen.
Zwarte Azeztuliet helpt je om door belangrijke transformatieprocessen heen te gaan. Hij helpt je jouw lichaam en energieveld te vullen met een enorm krachtig spiritueel licht,  een bron van hoop en licht in tijden van innerlijke duisternis. 
Deze bijzondere energie ondersteunt en werkt opbouwend bij oa depressie en burnout. Zwarte Azeztuliet zuivert je lichaam en energieveld van negativiteit en 'energie piraten'. Deze krachtige steen schenkt bescherming aan healers. Zwarte Azeztuliet helpt bij het helen van emotionele wonden, ook als die zijn ontstaan in een vorig leven. De kracht van Zwarte Azeztuliet neemt toe tijdens nieuwe maan.
Door af te stemmen op Zwarte Azeztuliet kun je het mogelijk maken om jezelf en je omgeving positief en energiek te veranderen.

© 2012 - 2024 Dragi Kamen® edelstenen en mineralen | sitemap | rss