KRISTALLEN/MINERALEN UIT BOSNIË (Visoko & Stari Majdan)

Kristallen, energetische kogels en bijzondere hoog energetische calcieten afkomstig uit de vallei van de Piramides in Bosnie.

Calciet
Stralend als de zon, zijn de lagen van dit calciet.
De verschillende kleuren corresponderen met de 7 chakras, de werking van deze calcieten uit Visoko-Bosnie is dan ook heel krachtig en stralend.
De aardende kleur van het basischakra zorgt dat je met beide benen rustig op de grond staat.
Via de geel/oranje kleur van het buikchakra, het groen van het hartchakra, blauw van de keel kom je bij de witte lichte engelen energie.

Calciet is een krachtige versterker en reiniger van energie, hij verbindt emoties met intellect, stimuleert emotionele intelligentie en heeft een positief effect, vooral als iemand geen hoop meer heeft. Als goede geestelijke healer kalmeert calciet de geest, leert te onderscheiden en te analyseren, stimuleert inzichten en versterkt het geheugen.

Energetische kogels uit de Vallei van de Bosnische Piramides, Visoko.
Deze sterk aardende kogels, geven een extra dimensie bij diepe meditatie.
Rustig bij jezelf 'naar binnen kijken', (in)zien wat er nu nodig is , voor jezelf, voor jouw groei en ontwikkeling.
Ondersteunen een diepe slaap en schenken dromen.
Door de aardende werking ondersteunen ze het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Deze sterk aardende stenen en brengen je met zachte, maar stevige hand terug in je lichaam en het hier & nu, vooral na spirituele bezigheden. Ze geven balans op elk gebied; lichaam en geest, ratio en intuitie, mannelijke en vrouwelijke energie, alles waar de balans in teruggebracht moet worden

Rookkwarts
​De prachtige diepe rookkwarts kristallen uit de vallei van de piramides van Visoko zijn onbewerkt, puur en enkel door ons met water gespoeld om zand en klei te verwijderen. 
​Rookwarts  ondersteunt uitstekend bij stress en versterkt vastberadenheid. Rookkwarts aardt spirituele energie, neutraliseert negatieve vibraties en blokkeert straling op elk niveau. Rookkwarts leert je om dingen los te laten die je niet langer dienen en verlicht angst en depressie. Dit kristal verlicht nachtmerries en helpt je dromen waar te maken. Op fysiek en psychisch niveau ondersteunt het personen die willen stoppen met roken of andere verslavingen. Hij bevordert concentratie en communicatie vanuit de ziel. 

Mariaglas
Deze heldere variant van Seleniet heeft een hele hoge vibratie, staat in verbinding met de hoge energie van engelen. De goudgele gloed straalt uit naar het heiligbeen chakra, geeft verdieping en warmte.

Merlijn Scepterkwarts, vallei van de Bosnische Piramides, Visoko 
Candlekwarts, wordt ook wel Merlijnkwarts, kaarskwarts, pineapple kwarts of Atlantische Lovester genoemd, is een bijzonder sterke healer.
Deze bijzonder krachtige healer zuivert de aura, verbindt de aura-energie met de chakra's, geeft extra energie waardoor je spiritueel hoger kunt komen. Bevordert contact met jezelf. 
Sterk reinigende steen die men steeds maar even gebruikt. In de hand: voor het opschonen van het auraveld (met de punt naar je toe gericht) Meditatie: voor beter contact en helpt met droomreizen.
Een steen die gebruikt kan worden na een healing, meditatie of na massage om de aura te zuiveren.
Deze steen ondersteunt de keel-chakra, helpt bij jezelf 'uitten' of spreken in het openbaar.
Hij ondersteunt de omzetting van koolhydraten en voedingstoffen en de regulering van insuline, helpt tegen hoofdpijn die wordt veroorzaakt door een blokkade van het derde oog.
Deze spirituele steen straalt zachte liefde uit, creëert harmonie en schenkt overvloed.

Aardende Oerijzer uit Stari Majdan, Bosnië
Deze prachtige balans steen werd gevormd door ijzer neerslag in water, Sideriet en Limoniet.
Een krachtig aardende steen, niet enkel door het gewicht van deze combinatie maar de balans die de steen je vanuit zijn  energetisch gewicht geeft voelt bijzonder. 
Limoniet geeft je innerlijke kracht, met beide benen op de aarde.
Sideriet kan je helpen positief in het leven te staan, schenkt veerkracht. 

Sorteer op
© 2012 - 2024 Dragi Kamen® edelstenen en mineralen | sitemap | rss