Moldaviet

Molaviet kopen online.

Moldaviet is een vorm van tektiet, zou van buitenaardse oorsprong zijn en zou zijn gevormd toen een reusachtige meteoriet tegen de aarde sloeg. De hitte van de inslag metamorfoseerde omringende rotsen, waarbij een nieuw' zaaiveld' ontstond doordat de resulterende kristallen over een groot gebied werden verspreid.

Moldaviet is dus een fusie tussen buitenaardse energieën en die van de aarde.
Deze steen wordt langs de oevers van de Moldau gevonden en het is onwaarschijnlijk dat het ooit elders ter wereld zal worden gevonden.
Ooit zal de voorraad uitgeput raken.

Moldaviet wordt al sinds de steentijd gebruikt als talisman en amulet voor geluk en vruchtbaarheid.
Het kan het effect van andere kristallen aanzienlijk versterken en deze tot hun hoogste vibratie opvoeren.
Moldaviet brengt u in contact met uw hogere zelf en met buitenaardse wezens.
Als u de steen tegen het licht houdt en erin kijkt, verandert dat uw bewustzijn.
Deze steen neemt u mee naar de hoogste spirituele dimensies en vergemakkelijkt het opstijgen.
Zorg dat u altijd goed geaard bent.

In plaats van terug naar het verleden te gaan om een leven opnieuw te ervaren, of naar de toestand voor de incarnatie om doelgerichter te kunnen leven, laat moldaviet u toekomstige mogelijkheden zien.Onder invloed van moldaviet kunt u naar een toekomstig leven gaan om de resultaten te zien van uw daden in het huidige leven, of om te vernemen wat in het huidige leven nodig is om vernietiging in de toekomst te voorkomen.

Voor mensen die moeite hebben met hun incarnatie op aarde en lijden en intense emoties niet kunnen accepteren, is dit een nuttige steen. Zulke mensen zijn vaak sterrenkinderen* die zijn gekomen om de aarde te helpen bij de overgang naar een nieuwe vibratie. Ze zijn niet gewend aan de zware energieën van de aarde, vinden het moeilijk de spirituele lichamen in de fysieke te integreren en moeten aarden. Samen met aardende stenen zoals hematiet en rookkwarts ondersteunt moldaviet dit proces.

Op het hart gelegd verhelpt moldaviet 'heimwee' bij degenen die de aarde niet als oorsprong hebben.
Moldaviet heeft geen kristallijne structuur en dus voert het u ver voorbij uw grenzen en beperkingen.
Psychisch helpt het kristal u om u los te maken van wereldse zekerheden zoals geld en zorgen om de toekomst.
Moldaviet geeft de redenen om te incarneren aan en brengt u in contact met uw spirituele doel, zodat u het in uw aardse leven kunt integreren.

Het ondersteunt eigenschappen zoals empathie en mededogen.
Op geestelijk niveau is moldaviet onconventioneel en inspirerend en brengt het een onverwachte oplossing naar voren. Het kan sluimerende herinneringen wekken en via het intellect toegang krijgen tot spirituele informatie.
Het bevrijdt vastgeroeste ideeën en archaïsche geloofssystemen en kan hypnotische bevelen* neutraliseren.

Mensen die de donkergroene kleur niet mooi vinden, hebben vaak een afkeer van emoties en dienen onvoorwaardelijke liefde en heelheid te ervaren.
Ze kunnen ook een verborgen emotioneel trauma hebben dat moet worden onthuld en genezen, waarvoor andere kristallen nodig zijn.

VINDPLAATS: Tsjechië, Duitsland, Moldavië

Bron  de KRISTALLEN ENCYCLOPEDIE van JUDY HALL   

 

© 2012 - 2024 Dragi Kamen® edelstenen en mineralen | sitemap | rss