Over Dragi Kamen

 

Dragi Kamen is een online edelstenen en mineralen  en sieraden winkel.. Een ruim assortiment edelstenen, mineralen, kristallen, wierook, edelsteen sieraden, massage stenen en huidverzorgende producten, allemaal met hun eigen unieke vorm, uitstraling en werking.
Handgemaakte unieke sieraden, zodat al uw wensen kunnen worden meegenomen in onze ontwerpen. 

Edelstenen en mineralen zijn geschenken van de natuur en kunnen ons verblijden met hun mooie vormen en kleuren maar ook geestelijk en lichamelijk ondersteunen met hun zachte energie, kleuren en trillingen.

Dragi Kamen geeft u heel veel informatie over de meest voorkomende edelstenen en mineralen. Per edelsteen kunt u informatie vinden over vindplaats, werking, chemische samenstelling, chakra en de verschillende toepassingen.

Mooie stralende edelstenen, mineralen en de prachtigste handgemaakte sieraden vol van liefde en passie.
Alle stenen worden door Dragi Kamen uitgezocht op hun energie en werking.
Hier vindt u informatie over de vele edelstenen en kristallen, de werking en de energie.
​We bewerken en verwerken deze prachtige geschenken van Moeder Aarde ​tot prachtige objecten, mooie exclusieve sieraden en fijne energieke hand/knuffelstenen
Wij helpen u graag om te kiezen uit ons uitgebreide assortiment.

 "Kwaliteit is wanneer de klant terug komt en niet het product"


De eventuele werking van de edelstenen is een samenvatting verkregen uit diverse bronnen. De stenen zijn gegarandeerd echt en van natuurlijke oorsprong. Dragi Kamen neemt echter geen enkele verantwoording en kan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor de eventuele werking of uitstraling van stenen die als zodanig gekocht worden.

© 2012 - 2024 Dragi Kamen® edelstenen en mineralen | sitemap | rss