Spirit Kwarts of Cactus kwarts

Spirit kwarts wordt gekarakteriseerd door de vele kleine kristalletjes die langs het oorspronkelijke Kwartskristal groeien.  Deze kleinere kristalletjes kunnen uit Kwarts, Amethyst, Citrien of een combinatie van deze mineralen bestaan. Bij kwarts is dit vooral rookkwarts. De kleuren variëren van kleurloos/wit tot paars, geel, lavendel en ook dit alles bij elkaar en/of door elkaar.

Spirit Kwarts, wordt ook wel Cactus Kwarts genoemd, brengt positieve energie, vrede en bescherming. Spirit Kwarts is uitstekend te gebruiken als u verkeerd in grote groep mensen. Spirit Kwarts lijnt en balanceert chakra's. Verzacht uw verdriet en verhoogt de energieën van andere kristallen en reinigt en activeert ze.

Spirit Kwarts wordt gebruikt om gelokaliseerde energie storingen corrigeren. Het werkt om de verstoring verdrijven en om eventuele ongeorganiseerd energie te vervangen door een stabiele, betrouwbare energie die verder stoornis ontmoedigt. Spirit kwarts wordt ook gebruikt voor astrale reizen projectie en voor dromen - plaats een of meer onder je kussen 's nachts kan verhogen en versterken de droomstaat. Deze kristallen zijn ook uitstekend voor het gebruik in meditatie. Spirit kwarts kan ook worden gebruikt om een gebied te beschermen.

Het symboliseert geduld en doorzettingsvermogen, dit is heel belangrijk tijdens genezing.
 

 

 

© 2012 - 2024 Dragi Kamen® edelstenen en mineralen | sitemap | rss