Sorteer op

Lapis lazuli

 * Duidelijkheid & Begrip *

Lapis Lazuli wordt ook wel de steen van de vriendschap genoemd. Hij bevordert spiritualiteit en geeft je kracht daarin. Hij harmoniseert lichaam , emoties , geest en ziel en geeft diepe innerlijke zelfkennis en healing. het is een versterker van gedachten en ondersteunt creativiteit. De steen leert de waarde van actief luisteren en helpt u de waarheid onder ogen te zien, waar u haar ook vindt en de lessen ervan te accepteren. Lapis Lazuli helpt u uw leven zelf in de hand te nemen , te bepalen en een richting te kiezen. Het is een bindende steen in liefde en vriendschap. Lapis Lazuli maakt helder, vermindert stress en pijn en kan de bloeddruk reguleren.

Lapis lazuli niet reinigen met water. De steen kan hier door aangetast worden. 

Lapis lazuli kan op of bij het lichaam gedragen worden (bij voorkeur boven het middenrif, dus bv. om de hals).

De steen kan op de keel op of het voorhoofd gelegd worden.

Het kan verwerkt worden tot een elixer.

Sterrenbeeld Lapis lazuli: Maagd & Boogschutter

Chakra: Keel chakra (5e) & voorhoofd chakra(6e)

Chemische eigenschappen Lapis lazuli

Samenstelling: Na3Ca(Al3Si3O12)S
Hardheid: 5-5,5 
Dichtheid: 2,4

Door eigen import kunnen wij nu prachtige Lapis Lazuli producten leveren, zonder tussenhandel, dus ook prachtig qua prijs!

Lapis lazuli betoverde al de Farao Toetanchamon, en nog steeds heeft de diepe blauwe kleur een magische aantrekkingskracht. Lapis lazuli heeft lichte, goudkleurige sporen, alsof je naar sterrenhemel kijkt. Laat je verleiden door deze mooie edelsteen, die prachtig combineert met zilveren sieraden.

 

© 2012 - 2021 Dragi Kamen® edelstenen en mineralen | sitemap | rss