Sorteer op

Roze Chalcedoon


Roze Chalcedoon uit Malawi

Chalcedoon is een steen die beschermd tegen ongelukken en zorgt voor veiligheid.
Brengt lichaam, geest, emoties en ziel in harmonie. Bevordert de broederschap en versterkt stabiliteit in een groep.

Roze Chalcedoon wordt maar zelden gevonden, de bijzondere energiestraal heeft een hoge vibratie.
Deze roze energie is verbonden met de vrouwelijke Godinnenlijn zoals Isis, Maria en Kwan Yin.
Mediterend met dit kristal zult je ervaren hoe je hart zich zacht opent en zich  vult met warme liefde.

Deze prachtige steen helpt je om alles los te laten en in vrede en acceptatie te leven, dit met hulp van Lichtwezens en Engelen die met dit kristal verbonden zijn. Deze stenen hebben een helende vrouwelijke energie. Ze brengt rust en is ideaal om een burn-out aan te pakken. Roze Chalcedoon brengt je emotionele lichamen en je hartchakra in balans. Je zult vol vertrouwen de waarheid van je hart ervaren en ernaar durven te leven. Ze verbetert ook de concentratie en versterkt paranormale vermogens.

Het is een spirituele steen die al zorgend de beste eigenschappen koestert en versterkt.
Roze Chalcedoon maakt dat je vanuit ´het kind in jezelf´ kunt kijken en jezelf kunt verwonderen en op deze wijze je open stelt om nieuwe dingen te ervaren en te leren.
Deze steen schept innerlijke rust en vrede en versterkt het gevoel van vertrouwen in jezelf.

Zowel lichamelijk als geestelijk houdt deze steen je jong en laat littekens sneller helen. Roze chalcedoon ondersteunt het immuunsysteem en het zelfherstellend vermogen.
 Bij slaapproblemen geeft ze rust. Roze Chalcedoon versterkt de holtes, blaas en seksuele organen. Dit is een steen die de borstvoeding op gang kan brengen  vanuit de vrouwelijke energie.
Goed voor mensen met overdreven reflexen, beven of Parkinson, zij kunnen baat hebben bij de roze chalcedoon.

Onze ervaring

Herstellende van een Burn out heeft Roze chalcedoon laten zien dat warme liefde er wel is maar dat men zich daarvoor wel open moet durven stellen. Mediterend met de steen ervoer ik de rust die als een soort deken over me heen daalde.
Omdat er bij het werken met Azeztuliet en Azumar iets leek te ´missen´, hebben we Roze Chalcedoon aan deze eenheid toegevoegd om te voelen wat dit zou doen met de energie .
Een warme lichtenergie, verrassend en toch vertrouwd was wat we mochten ervaren.
Een openheid vanuit het hart, troostend om dingen een plek te kunnen geven en zo inzicht te krijgen over verwerking en een nieuwe stap te kunnen zetten, dingen weer op te pakken alleen dan op een nieuwe verhelderend manier waar het hart vrede mee heeft.
Deze drie stenen samen vormen een beschermend zacht geheel waarbij je de koestering mag voelen.

© 2012 - 2021 Dragi Kamen® edelstenen en mineralen | sitemap | rss