Sorteer op

Azuriet Malachiet

 

* Energie geleiding & Healing *

Azuriet verhoogt het bewustzijn, bevordert meditatie en beheerst spirituele ontplooiing.Hij is uitstekend voor de geest en voor geestelijke processen. Hij helpt iemand die van nervositeit teveel praat en zorgt voor geestelijke healing op vele niveaus. Hij verwijdert emotioneel afval en oude angsten en zorgt voor innerlijke vrede.

Malachiet is een krachtige reiniger van het emotionele lichaam. Hij heft trauma´s uit een vorig leven of de jeugd op. Het leven wordt intenser beleefd onder invloed van Malachiet, haalt diepe gevoelens naar boven, verbreekt ongewenste banden en versleten patronen, en leert hoe u verantwoordelijkheid kunt nemen voor uw daden. 

De combinatie van azuriet met malachiet is een krachtige geleider van energie. Hij ontsluit spirituele visie, versterkt het vermogen tot visualiseren en opent het derde oog. Op emotioneel niveau zorgt hij voor diepe healing en verwijdert hij oude blokkades of denkpatronen.

K2 Azuriet, in graniet (ook wel K2 Jaspis genoemd) komt van de K2 berg in Pakistan. 
Deze steen wordt wel als waarheids-steen beschouwd, brengt de waarheid naar boven, de waarheid in jezelf bijvoorbeeld.
Een fijne steen als je bijvoorbeeld jouw eigen bedrijf of praktijk wilt starten, geeft inzicht in jouw mogelijkheden en kansen, laat je naar jezelf kijken.
Er ontstaat evenwicht en balans door duidelijkheid.

Verzorging azuriet-malachiet: azuriet-malachiet kan beter niet met water gereinigd worden. 

Chakra: Hartchakra (4e) & Voorhoofdchakra (6e)

 

 

 

© 2012 - 2024 Dragi Kamen® edelstenen en mineralen | sitemap | rss